Kolajen Kılıflar

KILIF TANIMI
Kılıflar Fermente ve yarı Fermente et ürünlerinin dolumunda kullanılabilen doğayla özdeş ürünlerdir. Düz ve Kangal olarak 2 ayrı ürün tipi bulunmaktadır.

ÇEŞİTLER – CAL.
Kangal formunda 32-34-36-38 Cal.
Düz formda 32-35-38-40-45-60 Cal.
İsteğe bağlı olarak Rulo ve Shirtli (büzülmüş) şekilde satılmaktadır.

RENK
Naturel ya da Amber renkli.

AVANTAJLAR

Ürüne doğal lezzet verir.
Tütsülemede mükemmel renk kalitesi ve aroma sağlar.
Su ve buhar geçirgenliği vardır.
Otomatik klipslemeye uygundur. Seri ve standart gramajlı ürün yapılabilir.

KULLANIM
Kılıflar kullanmadan önce 20-25C ısıdaki suda %10 tuz konularak hazırlanan çözeltide 10-15 Dk bekletilerek doluma hazır hale getirilir. Kalibreye uygun olan dolum borusu ve klips kullanıldığı takdirde sorunsuz bir dolum yapılabilir.

DEPOLAMA
Kapalı, kuru, serin ve kokusuz hijyenik bir ortamda +5 – +25c sıcaklık aralığında %40 – %60 nemli ortamda depolandığında 12 ay özellikleri bozulmadan kalabilir.