Fibrus Kılıflar

ÖZELLİKLER
Fibrous kılıflar hava geçirgenliği özelliğine sahip olan ve bu sayede Fermente, yarı Fermente sucuk, salam gibi ürünlerde ayrıca kavurma gibi doğal et ürünlerinde kullanılabilmektedir.

TİCARİ ŞEKİL
36-38-40-43-60-85-105 Cal seçenekleri mevcut olup istenildiği takdirde 6 renk’e kadar baskı ve shirt işlemi yapılabilmektedir.

KULLANIM
Kılıflar dolumdan önce baskısız ise 30-45 dk arası, baskılı ise 60 dk 20-25C’deki suda ıslatılmalıdır. Kalibresine uygun dolum grubu ve klips kullanıldığı takdirde sorunsuz bir dolum işlemi yapılabilir.

AVANTAJLAR
Ürünün hava geçirgenliği olmasından dolayı Fermente sucuk ve salamlar ile birlikte, tütsüleme yapılan ürünlerde de istenilen aroma rahatlıkla sağlanılabilir.

DEPOLAMA
Ürünler serin ve kuru ortamlarda ambalajı açılmadığı takdirde 12 ay boyunca bozulmadan saklanabilir. Islatma yapılmış kılıflar 1-2 gün içinde kullanılmalıdır. Fazladan ıslatılmış kılıflar asla koliye yeniden konulmamalıdır.